Over ons


Ange-Vanessa Nsanzineza (24) studeert Social and Cultural Anthropology aan de KU Leuven. Jarenlang schreef ze af en toe artikels voor StampMedia waar ze ook jongerenvertegenwoordiger is bij de raad van bestuur. Momenteel zit ze in de board van We Decolonize VUB en vind je haar heel soms nog terug achter de toog in Trix. Naast haar studies werkt ze als educatieve medewerker voor het Let’s Other Talk project van Tumult vzw, een project dat jongeren aanspoort om meer na te denken over migratie en de beeldvorming hiervan. 

Host Tjhoi Ng Sauw is voormalig VRT-journalist met pensioen, ‘niet op rust’ en woelt mee de podgrond van Alles Wordt Beter om. Naast televisiewerk is hij gepokt en gemazeld in het radiomaken: als host van het multiculturele praatprogramma ‘De Brug’, bekroonde radiodocumentaires voor ‘Piazza’, reportages voor ‘Stories’, ’Touché’, ‘Joos’, ‘Hautekiet’, ‘Nele in Radioland’ en ‘De Goden’ (Radio 1).

Thabo Xulu (25) is de researcher van dienst. Hij kon bij zijn studiekeuze maar niet kiezen in welke onderwerpen hij het meest geïnteresseerd was. Nu studeert hij journalistiek aan AP Hogeschool te Antwerpen, waar hij
niet hoeft te kiezen. Hier mag hij gerust alles interessant vinden.

Ruby Bernabeu-Plous (29) is verantwoordelijk voor de coördinatie en communicatie van Alles Wordt Beter. Ze studeerde Journalistiek en heeft een diploma Podcasting op zak. Eerder werkte ze voor Bruzz, vtm en jongerencentrum Kavka, tegenwoordig is ze projectmedewerker bij het Brusselse BNA-BBOT.